Guide til start af restaurant

Det er næppe nogen hemmelighed, at restaurtionsbranchen er én af de brancher, der har den største dødsrate blandt iværksættere og én af de brancher som din bank formentlig kender til hudløshed – og som de har tabt den del penge på gennem tiden.

Hvis du er én af dem, der træder ind i dette minefelt uden en solid erfaring fra branchen, så er der god hjælp at hente i bogen The Complete Idiot’s Guide to Starting a Restaurant af Howerd Cannon. Læs den før du laver din forretningsplan.

Howard Cannon tager dig igennem nogle af de centrale overvejelser som valg af beliggenhed, sammensætning af menukort og vinliste og giver tips om hvordan man sælger mere og holder styr på indtjeningen.

Man skal naturligvis tage forbehold for at bogen er skrevet på baggrund af amerikanske forhold. Derfor kan man naturligvis ikke direkte overføre afsnit om f.eks. de juridiske forhold og krav fra myndighederne m.v.

Derfor bør du supplere med en mere korfattet startvejledning om Start af Restaurant fra Væksthus Midtjylland.

 


 

 

 

No comments yet.

Skriv et svar