Handlingsplanen

Handlingsplanen i din forretningsplan bør enkelt sagt bestå af

– Milepæle
– Handlinger

Milepælene markerer typisk afslutningen på en fase. Det kan være test og godkendelse af produktet, åbning af butikken, tilsagn om lån, den første ordre, ansættelse af den første medarbejder etc. Opdel dit projekt i 3-5 meningsfulde faser og definer en milepæl, der markerer at fasen er slut.

Handlinger er knyttet til den enkelte milepæl, og beskriver mere konkret, hvad der skal gøres i den enkelte fase for at opnå milepælen. I forbindelse produktudvikling kan det være f.eks. færdiggørelse af første prototype, gennemførelse af test 1, test 2 og test 3, udarbejdelse af dokumentation, tilpasninger i.h.t. testresultater o.s.v.

 

Særligt i forbindelse med investorsøgning er det væsentligt, at man også har et skøn over, hvad de enkelte faser koster. Derfor har jeg udarbejdet en skabelon til en handlings- eller projektplan, som du kan downloade her i Word-format.

 

Download skabelon til projektplan i pdf…

 

No comments yet.

Skriv et svar