Spar på produktbeskrivelsen

Jo mere avanceret dit produkt er, des mindre skal du nok skrive om det i din forretningsplan. Det kan lyde lidt provokerende, men er ikke helt usandt.

Jo mindre læseren af din forretningsplan ved om teknologien bag dit produkt, des mere skal du holde dig til at beskrive, hvad produktet gør for kunden.

Lav eventuelt et særskilt afsnit eller f.eks. en tabel med tekniske specifikationer. Så tilfredsstiller du de teknologiinteresserede og du gør det let for den uvidende at springe hurtigt over afsnittet.

Vis dog gerne et foto eller en illustration af produktet, der anskueliggør hvad det drejer sig om – og viser at det ikke er fri fantasi 🙂

Fokuser i stedet på, at teknologien er afprøvet og virker efter hensigten – proof of concept, og glem ikke at nævnte, hvis produktet faktisk er afprøvet med succes på brugere.

Der skal naturligvis også være noget for dem, der for alvor er i stand til at vurdere og forholde sig kritisk til teknologien, men den dokumentation bør du primært have i bilagene bag i forretningsplanen.

 

 

No comments yet.

Skriv et svar