Søg kapital i investordatabase

At finde den rigtige investor kan for iværksættere være lidt som at kaste snøren tilfældigt ud og håbe at der er bid. Det bliver forhåbentlig nu lidt mindre tilfældigt. DVCA – Danish Venture Capital and Private Equity Association – har op til sommerferien lanceret en ny mulighed for at søge relevante investorer. DVCA er en forening for diverse ventureselskaber, kapitalfonde, business angels og andre investorer, og det har hidtil kun været muligt at se en liste over medlemmer på hjemmesiden, så det har været lidt krævende at finde ud af, hvem det ville være relevant at henvende sig til med det konkrete projekt.

Man har nu gjort det noget lettere med en søgemulighed på hjemmesiden, hvor som iværksætter eller kan definere:

  • Investeringsfase
  • Investeringsbeløb
  • Branche
  • Geografisk marked

…og klikke på Søg i medlemmer.

Jeg har prøvet nogle forskellige søgninger, og der kommer som regel og til en håndfuld mulige investorer frem. Ind imellem dog kun et par stykker.

DVCA har selv meldt ud, at søgefunktionen er under opbygning, så der i starten vil være relativt få søgeresultater. Under alle omstændigheder en god tanke, så jeg glæder mig til at prøve den af fremover.

 Læs DVCA’s pressemeddelelse om “kapitalsøgemaskinen”

 

business angel, finansiering, investor, seed kapital, venture kapital

No comments yet.

Skriv et svar