Ventureinvesteringer på vej op i gear

Libratone fik kapital til investering i produktudvikling og markedsføring på nye markeder.

Ifølge en kvartalsopgørelse for 3. kvartal 2012 er de danske ventureinvestorer igen ved at finde pengene frem til attraktive projekter. Faktisk var omfanget af ventureinvesteringer i 3. kvartal sidste år det højeste siden krisen, og tendensen har være opadgående det seneste år, så de seneste tal for ventureinvesteringer er 36% højere end samme kvartal i 2011.

Du kan finde kvartalsanalysen fra DVCA og Vækstfonden på Vækstfondens hjemmeside…

Her fremgår det også bl.a. at danske investorer får tilsammen mere end 600 henvendelser fra iværksættere i hvert kvartal, og at pengene langt overvejende investeres i hovedstadsområdet indenfor brancherne Life Science og IT.

I rapporten er der desuden en kort omtale af én af de virksomheder, som på det seneste har modtaget kapital. Det er audio-virksomheden Libratone, som laver trådløse designhøjttalere, der bl.a. sælges i Apple’s butikker (I øvrigt nogle lækre produkter, som netop i skrivende stund spiller Saint-Saens’ 3. symfoni via min iPad).

Libratone fik midler via SEED Capital Denmark til investering i produktudvikling og markedsføring på nye markeder.

 

finansiering, investor, seed kapital

No comments yet.

Skriv et svar